Meyn Advokater

MEYN ADVOKATER er et advokatfirma, der er specialiseret i familie- og strafferet. Kontoret er beliggende i Svendborg, men vi betjener klienter i hele landet.

Vi er advokat Liv Dyrhauge-Klargaard og advokat Michael Meyn. Vi er stærkt engagerede i vores klienter, og står til rådighed 24/7, hvorfor vores klienter altid får udleveret vores private mobilnumre, så de altid kan komme i kontakt med os.

MEYN ADVOKATER blev stiftet af Michael Meyn d. 1. januar 2013.

Visionen for MEYN ADVOKATER at skabe et advokatfirma, hvor advokaterne er specialiseret i de opgaver, der særligt interesserer os, og hvor advokaterne altid skal være tilgængelige for klienterne.

Det betyder for vores klienter, at vi skal have et meget højt serviceniveau. Derfor får vores klienter bl.a. udleveret vores private mobiltelefonnumre, ligesom vi tilbyder vores klienter møder såvel her på kontoret som hos dem, ligesom vi også gerne holder møder uden for ”almindelig kontortid” – altså om aftenen og i weekender.

Vores specialisering og et krav om engagement i de sager, vi involverer os i, betyder også, at vi i nogle situationer tillader os at henvise til kollegaer, hvis vi ikke føler, vi selv er de bedst egnede – eller ”kemien” mellem advokat og klient ikke er der.

Vi vil være de bedste inden for vores fagområder!